Clik here to sign up for our monthly newsletter!

E. proconventa@proconventa.hr // T. +385 (0)1 58 04 958

ProConventa - Professional Congress Organizer

Vizija

Naša vizija je biti najkvalitetniji organizator događanja u Hrvatskoj te pouzdan partner klijentima i dobavljačima, poznat po inovativnim tehnološkim rješenjima koja nudi, te kreativnosti koju kombinira s projektnim pristupom u organizaciji događanja, sve sa ciljem doprinosa razvoju zajednici.

Misija

Pokretani strašću  prema poslu, misija nam je kontinuirano pružati najbolju uslugu u kongresnoj industriji, koristeći najnovija rješenja i svjetske trendove. Klijentima se jamči 100 % predanost i kreativan pristup, te potpuna podrška od početka do kraja projekta sa uspješnim održavanjem  događanja.

Korporativne vrijednosti

Kako ProConventa stvara iskustva ?
U potpunosti se posvećujemo Vama kako bismo shvatili ciljeve Vaše tvrtke ciljeve na temelju kojih stvoramo doživljaje koja Vas povezuju sa Vašom ciljanom publikom prenoseći željenu poruku. Fokusirani smo smo na detalje, vrlo dobro znajmo važnost brze reakcije, a u procesu organizacije Vaši smo partneri i prihvaćamo odgovornost za uspjeh Vašeg događaja . Naš kreativni tim će za Vas osmisliti nezaboravna događanja s prepoznatljivim temama, prikladne poslovne događaje koji su u skladu s korporativnom porukom ili jedinstveno svečano otvorenje koje ćena odgovarajući način zadiviti Vaše klijente.

Kako Vam pomažemo ostvariti ciljeve ?
U današnje vrijeme tvrtke, udruge i institucije i sve radne skupine moraju konstantno unaprijeđivatisvoje poslovanje i postavljati više ciljeve. Razna događanja Vam pomažu stvoriti okruženje u kojem se Vaša poruka može prenijeti na nove i inovativne načine . Događanja poput sastanaka i konferencija mjesta su gdje možete, izvan svog ureda, stvoriti iskustvo koje dovodi do novih ideja, dok promotivna događanja i poticajna putovanja pružaju jedinstvenu priliku za komunikaciju s ciljanom publikom i prenošenje poruka te stvaraju dojam koji traje.

Što nas razlikuje od drugih?

ProConventa je ponosni član Hrvatske udruge profesionalaca kongresnog turizma.

FOLLOW US ON

Download our RFP form

Kontaktirajte nas

Komentirajte, pitajte, sugerirajte, pošaljite upit...

ProConventa d.o.o. Putnička agencija
ID kod: HR-AB-01-080868460

Voditelj poslova: Andrea Turić

 

Trg Antuna Mihanovića 2, 10040 Zagreb
MBS: 080868460
Tvrtka registrirana pri Trgovačkom sudu u Zagrebu

OIB: 04727302481 | VAT NO: HR04727302481

Radno vrijeme za rad s korisnicima:
PON - PET 10:00 - 16:00 ili prema dogovoru
 

 

opći uvjeti poslovanja

 

Nadležno tijelo: Samostalni sektor turističke inspekcije

T: +385 1 58 04 958 | F: +385 1 2925 060
E: proconventa@proconventa.hr

 

 

 

Call us Email us Get a free quote